• 0

Bouw B&B gestart

Bed and Breakfast en Vakantiehuizen

Bouw B&B gestart

De (ver)bouw van de boerderij tot B&B is eindelijk gestart. Niet alleen het dak moet eraf, maar de boerderij wordt tot de grond toe afgebroken, en daarna weer opgebouwd. Inmiddels is het houten vierkant helemaal gedemonteerd. Ook deze zal later weer gemonteerd worden.

Als eerste gaan we starten met de bouw van de nieuwe schuur. De fundering voor de (onderheide) schuur ligt er inmiddels en we gaan nu de wanden opzetten. Alle onderdelen zijn al vooraf gereed gemaakt. In de schuur komt niet alleen werkplaats, maar ook de waskeuken en de hele installatieruimte met meterkast, warmtepomp, buffervat, en tapwater-installatie. Op het dak van de schuur komen de zonnepanelen die de warmtepomp van stroom moeten gaan voorzien, en de zonnecollectoren voor het tapwater.

De schuur hopen we binnen een paar weken gereed te hebben, zodat de aannemer ook een werkruimte heeft om verder te werken aan de boerderij.